Când eram mică am crezut că voi muri de
diabet sau obezitate. Încă nu e timpul pierdut, deci să nu cobesc. 😂
Ador dulciurile. Acum nu vă imaginați că mânânc
chiar orice. La capitolul bomboane stau cam prost, dar în rest … Dumnezeu cu
mila. Doar mama și dantura mea ce îmi mai atrag atenția că exagerez.
De curând am descoperit unele dintre
cele mai inovatoare (DA! Chiar da!) praline cu ciocolată. Defapt expresia
corectă este praline din ciocolată, că numai cu ciocolată nu sunt umplute. În
viața vieții mele nu am mâncat praline cu piper roz și căpșuni, ciocolată
neagră și maracuja, trandafiri și zmeură, vin roșu cu sare, lavandă și coacăze
negre, mango cu ghimbir sau pepene galben cu ulei de măsline. 2
cutii cu bomboane am avut și le-am devorat pe nerăsuflate.
Cine face asemenea minunății? L'Artisan.
Ștefan Buraga este pasionat de dulcegării încă de pe băncile școlii
generale. Și-a amenajat ”bucătăria” în garajul tatălui său și fiecare zi este o
aventură în ale ciocolateriei. În timp și-a construit un adevărat atelier de
cofetărie pe ale cărui rafturi se găsesc de la cea mai fină ciocolată belgiană, până
la cele mai neobișnuite ingrediente.
Inventează,
demontează, combină, adaugă, scoate, presare. Vopsite cu pensula, stropite, pictate,
desenate, orice pentru pralina perfectă.
Eu am încercat cofeturile cu dichis
realizate de Ștefan și pot spune că sunt unele dintre cele mai WOW dulciuri pe
care le-am gustat în viața mea.
Sunt
perfecte pentru un cadou inedit și mai ales perfecte pentru 8 MARTIE. Deja am
dat comandă de mărțisoare dulci. Le voi face cadou persoanelor special din
viața mea, pentru că aceste cofeturi cu rafinament sunt cu adevărat speciale. 🍫🍬🍰🎂
Ștefan Buraga |
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu